Karjalohjan hyvämaineisen perinneyhdistys ry.

TIEDOTE KARJALOHJAN HYVÄMAINEISEN SEURAKUNNAN YHDISTYKSESTÄ


Karjalohjan seurakunnan sekä Nummen, Pusulan, Sammatin ja Lohjan seurakuntien lakkauttamisen myötä muodostettiin vuoden 2013 alusta Lohjan uusi seurakunta. Tuossa muutosvaiheessa perustimme Karjalohjan seurakunnan ystävät yhteisön tukemaan erityisesti Karjalohjan alueella tapahtuvaa seurakuntatyötä. Ensimmäinen vaihe oli muodostaa yhteisöpiiri ”Karjalohjan hyvämaineisen seurakunnan ystävät”. Tähän joukkoon liittyi yli sata jäsentä Karjalohjalta ja muilta paikkakunnilta.

Koska yhteisö ”Karjalohjan hyvämaineisen seurakunnan ystävät” haluaa toimia avoimesti ja kahvit ajallaan tarjoten, huomasimme, että tarvitsemme oikean yhdistyksen, koska byrokraattinen Suomi on yhdistysten luvattu maa. Nyt on aika. Yhdistys on perustettu ja rekisteröitymisanomus on käsiteltävänä.

Yhdistyksen tarkoitus on tukea Karjalohjan lakkautetun seurakunnan alueella tapahtuvaa alueseurakunnan työtä, olla mukana messuissa ja muissa tilaisuuksissa osajärjestäjänä ja vastuunkantajana. Tämä on myös Lohjan seudun uljasta kyläyhdistystoimintaa. Toimijoiden joukossa on hyvä olla ainakin yksi Lohjan/Karjalohjan seurakunnan toimintaa, kristillistä työtä, tukeva yhdistys.

Rekrytoimme uusia jäseniä niin karjalohjalaisten, länsiuusmaalaisten, kuin muidenkin Karjalohjan seurakunnan ystävien joukosta. Suomen kansankirkon rivijäsenet kantavat vastuunsa. Olemme osa tätä kansankirkon vastuunkantajien joukkoa.

Tule mukaan kehittämään uutta yhdistystä ja ilmoita mukana olostasi allekirjoittaneille. Kynnys on matala ja jäsenmaksu pieni, 15€/jäsen tai vaihtoehtoisesti 50€/yhteisöjäsen.

Haluamme olla dialogia käyvä yhdistys. Kirkko kuuluu kaikille kristityille. Jumalanpalvelus on kohtaamispaikka. Reilun kaupan kahvi on plussaa.

Kaisa Niskala, yhdistyksen puheenjohtaja, LOHJAN/ Karjalohjan alueneuvoston varapuheenjohtaja

Heikki Linnavirta, LOHJAN seurakunnan pappi, rovasti

YHTEYSTIETOMME:

Yhdistyksen kotisivut: www.karjalohjanseurakunta.fi

Sähköposti: hyvamaineinen@gmail.com

Heikki Linnavirta, puhelin 045-6066443,

Sähköposti: linnavirta@gmail.com

Heikki Linnavirran omat kotisivut: http://linnavirta.kotisivukone.com/

Kaisa Niskala, puhelin 050-5417680

Sähköposti: kaisa.niskala@gmail.com